Kezdőlap | KATE | Rainmann | Ajtók zárása


A paneles épületeknél használt hagyományos kaputelefon rendszer kültéri egységeinek felújítása napjainka vált időszerűvé. Ezen kültéri egységek cseréjére és korszerűsítésére ajánlom a digitális számkijelzésű KATE típusú kaputelefonrendszert.

A rendszer legfőbb előnye, hogy a meglévő lakáskészüléket nem kell cserélni. Az ajtó elötti csengetőjel a hagyományos sípszó, míg a kapuból történő felcsengető jel egy dallam. A lakásszámot a normál telefonhoz hasonló elrendezésű billentyűzeten lehet megadni, ezért a vakok és a gyengénlátók is tudják használni a rendszert. A lakásszám megadása után néhány másodperccel a készülék automatikusan felcsenget a kijelölt lakásba. Tévesztéskor a Törlés gombbal lehet alaphelyzetbe hozni a készüléket.

Beszélgetés közben semmit sem kell nyomva tartani. A kapunyitás a lakásból a hagyományos módon történik, a lakáskészülék kulcs jelű gomjának a megnyomásával. Lent a kapunyitás kóddal is lehetséges. A lakásszám és a hozzá tartózó kódszám megadása után kulcs nélkül is nyitható a bejárati kapu.

Alkalmazási területe kibővült a felcsengető rendszerrel üzemelő lakóházak kaputelefon rendszerre való átalakítására.

A KATE® digitális kaputelefonközpont karbantartást nem igényel.
A KATE® digitális kaputelefonközpontokra 3 év garanciát biztosítok.

   

Referenciamunkák:
Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 49.
Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 53.
Szekszárd, Jókai u. 8.
Szekszárd, Kőrösi Csoma Sándor u. 13/a.
Baja, Varsa u. 1.

KATE® digitális kódzár (beléptető)

Webdesign & programozás: KiNG Design
Copyright (c) 1999 - 2009 - Királylift